Mijn doelen

Naast de tijd die ik steek in mijn studie en de vele trainingsmomenten die ik dagelijks heb, probeer ik ook regelmatig extra geld te verdienen in de horeca, omdat ik graag op de korte termijn enkele extra doelen wil verwezenlijken.

Als je bereid bent om ook een centje bij te dragen dan hoor ik dat graag smile

Tweede kano

Mijn eerste doel voor de korte termijn was de aanschaf van een tweede wedstrijdkano (K1), zodat ik makkelijker op meerdere plaatsen in Nederland kan trainen.

De vaste ligplaats voor mijn eerste kano is bij Levitas in Leiden, daar train ik meerdere keren doordeweeks.

Mijn tweede kano ligt al enige tijd op de Willem-Alexanderbaan, zodat ik makkelijker met de nationale ploeg kan meetrainen, een kano 's morgensvroeg in de trein meenemen is namelijk een onbegonnen zaak.

Als ik een weekend in Eelderwolde ben, dan doe ik daar alleen maar krachttrainingen of ik leen af en toe een kano van de Groninger Kanovereniging, omdat ik zo graag wil varen.

Maar als ik tijdens een vakantieperiode in Eelderwolde ben, dan heb ik het liefst mijn eigen kano om in te trainen. Dus dan haalt mijn vader of mijn moeder mij op in Leiden, zodat we de kano mee terug kunnen nemen naar Eelderwolde.

 

Buitenlandse kanotraining

Mijn tweede doel wil ik graag binnen nu en 2-3 jaar realiseren: nogmaals een buitenlandse kanotraining van 1 tot 2 weken in Portugal of misschien wel Griekenland.

In januari/februari intensief trainen in een iets warmere omgeving, om me zo helemaal klaar te stomen voor de komende belangrijke wedstrijden.

Mijn extra doelen

0%
Tweede kano
0%
Buitenlandse kanotraining